Wat is Parkuno?

Uw reisplanning ontzorgen

Met Parkuno kun je als automobilist je reisplanning versimpelen. Dit door middel van onze kennis en gegevens om jou de beste parkeerplekken aan te bieden op basis van je huidige locatie of je gewenste eindbestemming. Wij zoeken de parkeerplek voor jou uit. Het liefst zelfs gratis parkeerplekken.

Hoe werkt het?

Je zoekt parkeerplekken op basis van je huidige locatie of je vult je gewenste eindbestemming in. Een lijst van gesuggereerde parkeerplekken worden getoond met de prijs, de looptijd en de eventuele reistijd met het openbaar vervoer. Door op een van de parkeerplekken te selecteren, krijg je meer informatie over de geselecteerde parkeerplek en ook de route op de plattegrond die je kunt afleggen om van parkeerplek tot je eindbestemming te komen.

Zoek je iets meer specifiek? Je kunt ook filteren op blauwe zones, carpool, straatparkeren, garages en P+R. Daarnaast kun je ook de tijd en dag instellen voor de parkeerinformatie waar je naar zoekt.

Waarom Parkuno?

Je bespaart tijd met het vinden van een parkeerplek. Daarnaast bespaar je ook geld door het overzicht van de goedkoopste en gratis parkeerplekken.